Ga naar de inhoud

Wie zijn wij

Jeu de Boules, alleen voor ouderen? Kom nou !! Het is een sport voor alle leeftijden. Kijk maar eens naar de populariteit van het Bradelier toernooi, met 480 -meest jonge- deelnemers het grootste jeu-de-boules evenement in de regio en binnen no time volgeboekt.

Maar er is meer: in De Lier bestaat al vanaf 1992 een bloeiende Jeu de Bou­les-club met circa 200 leden, een aantal dat vooral door vergrijzing helaas enigszins terugloopt.

Onze vereniging, LBC “DE BOUL-LIER” beschikt over een schitterende overdekte accommodatie gelegen op sport­park De Zweth, bereikbaar via de Kanaalweg.De vereniging is gesplitst in enkele “groepen“ van onge­veer gelijke groot­te, met elk een eigen vaste speelavond, t.w. maandag, dinsdag en donderdag, aanvang telkens half acht. Bovendien is er een groep die op woensdagmiddag speelt, aanvang half twee.Naast de genoemde tijdstippen is er voor leden (en even­tuele introducés) gelegenheid om een balletje te gooien op vrijdagmiddag (aanvang half twee) of zondag­middag (aanvang half drie).Op alle speelmomenten, met uitzondering van dinsdag, is er nog volop ruimte voor nieuwe leden.

Er wordt een onderlinge competitie gespeeld (maandelijks top tien klassement) en we nemen deel aan de competitie om het Westlands Clubkampioenschap (WCK).Zodra de weersomstandigheden dit toela­ten spelen we in de open lucht op de banen naast en achter de hal. Binnen zijn er maximaal 18 banen, buiten ongeveer twee keer zoveel. 

Wilt u weten of Jeu de Boules de geschikte sport voor u is, dan kunt u vrijblijvend de sfeer komen proeven. Als u vervolgens besluit u als lid aan te melden bedraagt het inschrijf­geld €15,-. De contributie bedraagt €54,- per jaar.

Kom gerust eens langs bij ‘de BOUL-LIER’. Begeleiding en spelmaterialen (waaronder uiter­aard boules) zijn in voldoende mate beschikbaar.  Kijk ook eens op internet: www.boullier.nl.

Desgewenst kan nadere informatie worden ingewonnen bij de hieronder vermelde contactpersonen,Maandag: Willem van Leeuwen, Oostlaan 10, tel. 015-3808522, e-mail: leeuwind@caiway.nlDonderdag: Kees Roeleveld, Anthurium 67, tel. 0174-516270, e-mail: canrveld@kabelfoon.nlOverige dagen: Koos Wennekers, Doys v/d Doesstraat 26, tel. 0174-516918, email: jgmwen@kabelfoon.nl

TOT  ZIENS  BIJ   “DE BOUL-LIER”

Kanaalweg 10 c ,2678LX De Lier

Tel : 06-57603939