Ga naar de inhoud

Eindavond WCK

Woensdag 15 mei slotavond WCK

De Boul-Lier is afwisselend met Westlandia gastheer voor deze eindavond. Geen enkele andere WCK deelnemer heeft een accommodatie die groot genoeg is voor het evenement, waar alle WCK deelnemers welkom zijn. De weersomstandigheden, regen, regen en nog ‘ns regen, zorgen ervoor dat plan B (alles binnen) in werking treedt.

Competitieleider ’s Gravenboules moet hier kennelijk nog aan wennen, want in tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er geen prijzen (plantjes e.d.) voor het individuele mix toernooi. Er zijn 76 deelnemers op het toernooi af gekomen, dat is gemiddeld ruim 10 per vereniging. Die krijgen allemaal een wedstrijdkaart, één koffie- en twee consumptiebonnen. Later op de avond is er ook nog een bittergarnituurtje. Omdat plan B van toepassing is, worden de deelnemers in twee poules verdeeld en zijn er ook slechts twee rondes per poule. Poule A, 40 deelnemers op 10 banen, poule B, 36 op 9. De eerste ronde wordt zonder tijdlimiet gespeeld, maar dat duurt zo lang, dat voor de tweede ronde wel een limiet wordt ingesteld van maximaal 3 kwartier. Zo kan nog op een fatsoenlijk tijdstip aan de prijsuitreiking worden begonnen.

Individueel geen prijzen, dus worden alleen de WCK verenigingstrofeeën uitgereikt (in omgekeerde volgorde, van 7 naar 1).

  1. ’s-Gravenboules           23
  2. SMV-Velo                    16    
  3. Westlandia                  15
  4. Verburch                     12
  5. Allez Tirer                   10    
  6. Boul-Lier                     8
  7. Quintus                      0

Al met al is het een heel gezellige, knusse avond geworden, met zo’n 80 mensen in een drukke kantine. Gerda en Koos hebben in ieder geval genoeg te doen gehad achter de bar. Verslag: Koos Wennekers.